«Destierro, Tierra de Brujas 1»

En mi Tierra el destierro es para los que despiertan marcados. Su expulsión es la única manera de protegernos de los peligros de su poder. Nadie sabe lo que les espera al otro lado, está prohibido hablar de ello.

Amb Destierro ens endinsem en un món fantàstic on la màgia està a tot arreu. Imagina’t que un dia et despertes i veus que el teu cos ha canviat, que ets tu, però ja no ets com abans. Imagina’t que els que són com tu no poden seguir vivint dins la societat. Imagina’t que t’obliguen a marxar sense saber cap on has d’anar.

Aquesta és la història de la Kristine, una noia normal i corrent que després de complir els 18 anys es desperta amb poders i tot el seu món s’enfonsa. ¿Vols acompanyar-la en aquest viatge incert, perillós i emocionant? Segur que no et deixarà indiferent. T’endinsaràs en una història d’acceptació i descoberta d’un mateix, d’amistat, amor i engany on la línia entre el bé i el mal es desdibuixa.

Et convido a la presentació de Destierro:

Dia: divendres 13 d’abril 2018
Lloc: L’Ateneu Manlleu, C. Enric Delaris, 59 de Manlleu
Hora: 19.30h
Entrada gratuïta

L’acte comptarà amb un espectacle teatral de petit format, basat en la sinopsi del llibre. Aquest espectacle està dirigit per Irene Gutiérrez i interpretat per Cristina Maroto.

Si vols comprar la novel·la, ho pots fer el mateix dia de la presentació. També està disponible a les llibreries Contijoch i Marisa de Manlleu, a la Tralla de Vic i a la web de l’editorial Editables.es. En format digital la pots trobar en epub i Kindle.

T’espero a la presentació!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Copyright © 2017-18 Sandra Parés

CatalàEnglishEspañol