La meva experiència amb el Método Integra

El dia que em va caure a les mans el llibre Método Integra de Ricardo Eiriz estaba entre intrigada i desconfiada. ¿Una tècnica senzilla i ràpida per canviar la forma d’enfocar i viure les dificultats i els problemes que tenim les persones en el nostre dia a dia? Em semblava bastant exagerat, tal i com afirmava el llibre, que el Método Integra pogués ser tant útil.

De totes maneres, tinc la sort de tenir molta curiositat i ganes d’aprendre coses noves. I sobretot he après a tenir la ment oberta i intentar jutjar les coses després d’haver-les experimentat per mi mateixa. Així que em vaig posar a llegir el llibre amb molt interès i amb ganes que realment funcionés el que explicava. No vaig tardar gaire a posar-me a practicar amb l’imant per començar alliberar bloquejos emocionals i va ser quan em vaig donar compte que el que feia m’estava canviant: podia dormir millor, em sentia més bé i més lleugera, com si hagués deixat anar algun pes. Realment estava al·lucinant amb els canvis que notava amb la tècnica.

Ràpidament vaig decidir formar-me per aprendre tot el que pogués del mètode. I ha estat una de les millors decisions de la meva vida. Ara que estic a punt d’acabar la formació per ser Instructora del Método Integra sé que és una eina imprescindible per a les persones que volem canviar i transformar la nostra vida.

En pocs mesos d’utilitzar el Método Integra la meva seguretat i confiança en  mi mateixa s’ha reforçat molt, he canviat la forma viure algunes relacions familiars que em causaven dolor, m’he trobat a mi mateixa i la direcció que vull seguir… en poc més de 6 mesos m’he alliberat de més cadenes i bloquejos i he canviat més coses que en els 10 anys que porto treballant amb eines de coneixement personal i meditació.

Així que puc afirmar que la meva experiència personal amb el Método Integra és espectacular. Agraeixo cada dia el moment que vaig prendre la decisió espontània de comprar el llibre que està transformat per complet la meva vida en la direcció que sempre he volgut. I li agraeixo enormement a en Ricardo comparteixi aquest tresor amb tots nosaltres.

En el transcurs d’aquest canvi personal també he començat a ajudar a altres persones amb el Método Integra. No deixa de sorprendre’m els resultats que esdevenen a les persones quan aplico la tècnica, i és realment gratificant poder-les ajudar:

  • Una nena amb dificultats per aprendre matemàtiques que després d’alliberar els bloquejos que li dificultaven l’aprenentatge i programar creences potenciadores perquè tingués més confiança, els seus pares i la seva professora se sorprenen de la facilitat en que li surten els exercicis.
  • Un senyora amb una relació difícil amb el seu marit, amb només una sessió ja nota el canvia favorable entre ella i la seva parella.
  • Una empresa que porta dos anys volen vendre’s el negoci però no troba comprador. Després de 3 mesos i amb un parell de sessions augmenta de clients i de ventes com mai ho havia fet fins ara i sense cap tipus de tasca comercial, fent pujar el valor de l’empresa per poder atraure més compradors i fer molt més atractiva la seva venda.
  • I un cas que em toca molt de prop i quan hi penso no deixa de sorprendre’m. A principis d’estiu vaig fer el Método Integra al meu avi, diagnosticat d’insuficiència cardíaca. Des de principis d’any tenia una molta retenció de líquid per tot el cos. A finals de juny portava 10 kg més de pes i estava a punt de ser ingressat a l’hospital. Personalment no em pensava que passés l’estiu, i segurament els metges tampoc. Després de fer-li un desbloqueig emocional per la insuficiència cardíaca, amb 1 setmana va buidar tota l’aigua del cos. Ha passat tot l’estiu i no ha tornat a inflar-se, i ara torna a estar més actiu i tranquil.

Cada cas és únic i també la forma de treballar-lo. Hi ha casos que cal més d’una sessió i investigar més a fons per saber d’on sorgeix el problema i treballar la causa. En canvi hi ha altres situacions en que un simple desbloqueig emocional ja facilita el canvi.

Si vols aprendre i transformar també la teva vida t’ofereixo la meva guia. Faig sessions individuals en les que treballem els temes que la persona està interessada en canviar o solucionar. A més a més, a principis d’octubre obro el  grup de treball 10 passos per transformar la teva vida per a persones interessades en fer canvis en elles mateixes, en les seves relacions i en la seva vida.

Si vols conèixer més dels cursos o de les sessions individuals pot venir a la xerrada gratuïta que faré al meu centre:

Creences i emocions negatives
Lloc: Av. Diputació 100 1r Manlleu
Dia: dijous 22 de setembre a les 20h
Inscripció prèvia: info @ sandrapares.com

T’hi espero! I estaré encantada de poder-te ajudar.

La meva experiència amb el mètodo integra

Tags:

Comentaris (2)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *