El pas que tot ho canvia

Fa cent anys enrere si en els nostres besavis els haguéssim jurat i perjurat que sense moure’s de casa un dia les persones podrien comprar coses a qualsevol lloc del món s’haurien posat a riure o ens haguessin pres per bojos il·luminats.

Fa tres cents anys enrere si algú s’hagués atrevit a dir que les persones es podrien arribar a comunicar de forma immediata des de qualsevol lloc del món potser l’haurien condemnat per fer apologia del diable.

Fa mil anys enrere imaginar que les persones un dia podrien viatjar pel cel com els ocells i que només tardarien unes hores arribar a l’altra punta del món, era totalment impensable.

Avui en dia, a nosaltres ens passa igual. Molt fàcilment rebutgem o ens burlem de propostes innovadores o d’idees de millora que no entenem, que ens fan por o que simplement no estan dins la nostra forma personal d’entendre el món.

La primera vegada que vaig sentir parlar del Método Integra vaig fer com una persona de principis del segle passat: un altre mètode que em vol vendre la felicitat de forma fàcil i ràpida. No sé tu, però jo sí que estic entre els milers de persones que durant molts anys hem estat buscant maneres de canviar allò de nosaltres que ens fa infeliços, sense realment trobar alguna cosa efectiva.

Però encara que reaccionés com algú de principis del s.XX, també sóc una persona curiosa i emprenedora, incansable en la recerca personal i a la que li agrada experimentar per ella mateixa les coses. I això em va permetre deixar enrere els prejudicis d’una ment limitada per unes idees antigues, i provar el mètode.

Què vaig descobrir?

Doncs que sí, el mètode funciona. I és impressionant. Ja que realment és possible canviar els patrons mentals i de comportament de les persones de forma fàcil i bastant ràpid. El Método Integra ho permet. Ho puc confirmar per mi i per casos que he tractat. I ho faig amb un somriure enorme perquè és una eina profunda i revolucionaria, que et permet anar a l’origen dels problemes i transformar-los.

Porto mesos practicant amb mi mateixa l’alliberació de bloquejos emocionals i la gravació de noves creences que em permeten fer canvis extraordinaris. I són moltes persones les que ja ho comencen experimentar i gaudir en la seva pròpia pell.

  • Augment de la confiança i l’autoestima
  • Més seguretat alhora d’afrontar els problemes, els conflictes i les pors.
  • Més capacitat per prendre decisions i actuar.
  • Reducció de l’estrès i l’ansietat.
  • Augment de la concentració alhora de treballar en el que jo vull.
  • Alliberació de les tensions musculars de l’esquena i les cervicals.
  • Sentiment de cada dia està més en pau en mi mateixa i en la direcció en la que vull anar.
  • Millora de les habilitats comunicatives.
  • Dormir i descansar millor durant tota la nit.

Aquestes són alguns dels principals canvis que he notat jo. Però són els meus perquè són els temes sobre els quals he treballat. El Método Integra et permet centrar-te en les àrees que vulguis de la teva vida per canviar allò que t’estigui impedint avançar i ser feliç.

És com buscar les peces d’un puzzle que saps que vols muntar però que tens peces que no encaixen. Amb el Método Integra les pots canviar de manera que obtinguis aquelles que sí són útils i t’encaixin. De vegades canviant una sola peça tot encaixa, i de vegades cal canviar-ne més d’una per assolir el teu objectiu. Tot depèn de les mancances, limitacions, pors i bloquejos que estiguis acollint al teu interior.

Si tens ganes de fer un canvi real a la teva vida, realment et recomanaria et donessis la oportunitat de regalar-te unes sessions amb el Método Integra. Podràs deixar anar pors i emocions que ara et bloquegen i emprendre un procés per transformar la teva actitud i la forma d’afrontar la teva vida. Tu sempre seràs el qui dirigeixi el procés, ja que ets tu qui viu i actua en la teva vida. La teva acció és la que construeix la teva vida.

Imagina’t doncs, per un moment, que pots anar eliminant les barreres que t’impedeixen ser com vols ser i aconseguir el que vols, i que pots anar creant nous ponts i camins que et permeten avançar en la direcció desitjada… on porta la teva imaginació? què és el que vols per tu i que ara no és possible?

Fa un any si una persona m’hagués dit que amb pocs mesos aconseguiria canviar tot allò que, en deu anys, havia intentat canviar sense èxit, és probable que no me l’hagués cregut. Avui sé que, amb l’eina adequada, és possible. Només cal atrevir-se i donar el pas per aconseguir-ho.

El pas que tot ho canvia

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *