Aprèn el Método Integra

En el nostre dia a dia, la majoria de persones carreguem emocions o estat emocionals que no sempre ens fan sentir bé: pors, inseguretats, malhumor, tensió, estrès… I normalment, hi ha algunes situacions concretes que fan activar tot aquest malestar: problemes a la feina, amb la família o inclús amb un mateix.

Aquests estats i aquestes situacions moltes vegades han passat a formar part de la nostra rutina, i ara inclús, les trobem “normals”. No ens parem a pensar en la possibilitat de fer o actuar d’una altra manera perquè per més que ho hem intentat, no ho hem pogut canviar.

Quan ens passa això ens trobem davant dues situacions:

  1. Estem topant amb un comportament molt arrelat dins nostre que ens és molt difícil de modificar.
  2. No tenim les eines adequades o suficientment desenvolupades per afrontar o resoldre la situació o l’estat emocional en qüestió.

Per exemple, el cas d’una persona que sent inseguretat a la feina i davant del seu superior. Aquesta persona segurament ha intentat preparar-se mentalment per fer front a les exigències del seu lloc de treball i es pot haver format per obtenir tots els coneixements que necessita per desenvolupar bé la seva feina, però inclús així pot ser que no se senti segur ni prou capaç.

Quan passa, podrien estar intervenint dos factors:

  • Una actitud arrelada d’inseguretat envers un mateix o la vida.
  • Una falta d’eines i competències personals per fer front al dia a dia: com per exemple sentir-se capaç d’afrontar problemes i conflictes, sentir-se capaç d’afrontar i gestionar la confrontació, el rebuig o la desaprovació.

En la mesura que adquirim aquestes eines internes i aprenem a canviar la nostra actitud podem canviar la nostra forma de viure i de relacionar-nos amb els nostres problemes.

Com que en bona part la nostra actitud està condicionada pel que hem après i viscut, de vegades, per voluntat pròpia, ens pot ser difícil o molt llarg canviar aquests aspectes de nosaltres mateixos que ens limiten.

Existeixen tècniques per ajudar-nos a canviar i resoldre els nostres problemes, i una de les tècniques que més recomano és el Método Integra. És una tècnica que permet accedir  directament al nostre subconscient per canviar de soca arrel pensaments, actituds i comportaments. I el millor de tot és que el treball que fem s’incorpora directament al nostre dia a dia, permetent-nos canviar amb facilitat tot allò que fins ara ens estava limitant. Permet canviar actituds, desbloquejar i alliberar emocions negatives estancades, incorporar noves formes d’enfocar els problemes i adquirir eines i competències per créixer i millorar.

Si estàs disposat a transformar la teva vida en la direcció que sempre has desitjat, estàs d’enhorabona perquè tu també pots aprendre aquesta metodologia de canvi i transformació.

Aprendre a utilitzar el Método Integra (i utilitzar-lo quan ho creguis convenient) et permetrà desenvolupar el teu potencial, millorar les teves capacitats i trobar el teu equilibri emocional.

La metodologia és fàcil i els resultats més que sorprenents i satisfactoris, i tothom és apte per aprendre i utilitzar la tècnica.

Consulta o demana informació dels pròxims cursos de formació per aprendre la tècnica:

Informació curs: Método Integra Básico

Agenda dels cursos

Aprendre el metodo integra

Tags: ,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *